Pulpe de pui cu cimbru și lămâie
Coapsele de pui cu cimbru și lămâie sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 250 de calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, miere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe de pui cu cimbru și lămâie, Risotto De Cimbru De Ciuperci Cu Coapse De Pui, și Pulpe de pui prăjite cu compot de cireșe-cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui; sac de etanșare. Se răcește 2 ore, întorcându-se ocazional.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați puiul pe grătar sau pe tigaia de broiler acoperită cu spray de gătit; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.