Pulpe De Pui Crocante La Grătar

Pulpe De Pui Crocante La Grătar
Coapsele de pui crocante la grătar necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 917 calorii. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, pesmet, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 82%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pulpe De Pui Crocante, Pulpe De Pui Crocante, și Coapse de pui cu piele crocantă.

Instrucțiuni

1
Combinați maioneza, pudra de chili, cayenne și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte. Preîncălziți un grătar la mediu scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Periați grătarele cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați pesmetul într-un vas superficial, apoi adăugați puiul, întorcându-se pentru a acoperi bine. Puneți puiul la grătar, întorcându-se o dată, până se rumenesc și se fierbe, 20 până la 25 de minute pe fiecare parte. Între timp, periați roșiile cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați partea tăiată în jos pe grătar și gătiți până când sunt marcate, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se servește cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista