Pulpe De Pui Crocante La Grătar
Coapsele de pui crocante la grătar necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 917 calorii. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, pesmet, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 82%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pulpe De Pui Crocante, Pulpe De Pui Crocante, și Coapse de pui cu piele crocantă.
Instrucțiuni
Combinați maioneza, pudra de chili, cayenne și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte. Preîncălziți un grătar la mediu scăzut.
Periați grătarele cu ulei vegetal.
Așezați pesmetul într-un vas superficial, apoi adăugați puiul, întorcându-se pentru a acoperi bine. Puneți puiul la grătar, întorcându-se o dată, până se rumenesc și se fierbe, 20 până la 25 de minute pe fiecare parte. Între timp, periați roșiile cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper negru.
Așezați partea tăiată în jos pe grătar și gătiți până când sunt marcate, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.