Pulpe de pui crocante cu Poblanos și ceapă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele crocante de pui cu Poblanos și ceapă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 950 calorii. Pentru $ 8.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coriandru, piele, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Tacos din piept de pui frecat cu condimente cu Poblanos la grătar, ceapă la grătar și salată de varză, Pulpe De Pui Crocante, și Pulpe De Pui Fierte Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați puiul cu sare, piper și boia.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mare până când uleiul începe să fumeze.
Așezați puiul în tigaie, cu pielea în jos; reduceți căldura la mediu-mare și gătiți 15 minute.
Transferați puiul pe o farfurie; aruncați picăturile.
Puneți ardeii poblano și ceapa tocată în tigaie.
Așezați puiul, cu pielea în sus, în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu coriandru proaspăt tocat și queso blanco mărunțit.