Pulled Porc

Pulled Porc
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți Pulled Pork acasă. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă 3,24 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 725 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a fost perfect. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită maioneză, usturoi, măr Granny smith și muștar dijon. Cu un scor spectaculos de 97%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwich-uri, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwich-uri și Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwich-uri.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 225 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Chifle De Burger, PrăjiteChifle De Burger, Prăjite
3
Combinați toate condimentele pentru frecare și masați-l în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute FresnoArdei Iute Fresno
2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
Ardei Iute Fresno, Tăiați în JumătateArdei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
4
Pune carnea de porc frecata într-o tigaie și toarnă berea în tigaie. Acoperiți-l cu folie și prăjiți timp de 6 ore. Verificați-l periodic doar pentru a vă asigura că totul merge bine, răsturnându-l la fiecare 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pimenton3 Linguri Pimenton
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Scoateți folia și prăjiți până când carnea de porc a atins o temperatură internă de 190 de grade F, aproximativ încă 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Scoateți-l din cuptor, acoperiți-l ușor cu folie și lăsați-l să se odihnească timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Cândva în timpul maratonului de gătit, faceți sosul. Într-o cratiță mică, amestecați toate ingredientele și aduceți la fierbere. Gustați-l pentru a vă asigura că este delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Scoateți ardeii iute. Când sosul este rece, recomand să-l puneți într-o sticlă de stoarcere pentru o utilizare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Scoateți osul din carnea de porc, ar trebui să alunece imediat. Folosind mâinile cu mănuși de vase sau cu două furculițe, începeți să „trageți” carnea de porc în bucăți lungi. Scapa de grasime si de orice altceva care nu pare delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
10
Serviți carnea de porc pe chifle de burger cu un strop de sos de oțet după bunul plac și acoperiți cu tulpina de broccoli și salată de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
11
Combinați toate ingredientele. Asezonați cu sare pentru a vă asigura că este delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
12
Lăsați să stea cel puțin 1 oră înainte de servire.

Ingrediente

7176 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirihartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust11/2 kilogram de eglefin tocat1/2 kilogram de eglefin tocat3kg(bone-in Boston butt, (bone-in Boston butt, "X" patterns cut in the fat cap6broccoli tulpini (salvați vârfurile pentru altceva), decojite și julienned pe o mandolinăbroccoli tulpini (salvați vârfurile pentru altceva), decojite și julienned pe o mandolină55Nuci de orice fel (tocate)sifon crema dieteticasifon crema dietetica55Nuci de orice fel (tocate)sifon crema dieteticasifon crema dietetica1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sifon crema dieteticasifon crema dietetica1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sifon crema dieteticasifon crema dietetica12burger buns, toastedburger buns, toasted4morcovi, decojiți și julienned pe o mandolinămorcovi, decojiți și julienned pe o mandolină2(poate fi sau trece)cayennecayenne3antrenor pep clasificat 200-curentcoaste de țelină, juliennedcoaste de țelină, julienned1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sare de țelinăsare de țelină2Fresno chilies, sliced in halfFresno chilies, sliced in half606 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)786 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricornichons juliennedcornichons julienned626 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriMuștar DijonMuștar Dijon2(iarnă)Muștar DijonMuștar Dijon1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)muștar uscatmuștar uscat1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireusturoi, zdrobit și tocat finusturoi, zdrobit și tocat fin2cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit2(iarnă)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată1Bunica Smith apple, pielea de pe, juliennedBunica Smith apple, pielea de pe, julienned1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare14Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher3366 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire3(iarnă)pimentonpimenton1ceapă roșie, juliennedceapă roșie, julienned1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)(tub mare)(tub mare)666 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pulled Pork în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 45 m.
Porții14
Scor De Sănătate77
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista