Tomato, Scallion și Pulao de arahide (Pilaf) necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,29 USD pe porție. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de cardamom, arahide, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Pulao de roșii, Scallion și arahide (Pilaf), veg pilaf sau veg pulao, cum se face pilaf vegetal în stil asiatic, și Orez Basmati și pilaf de mazăre (Mazăre Pulao) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați orezul. Acesta este unul dintre cei mai cruciali pași în crearea unui pulao delicat, în care fiecare bob de orez este separat de celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Orez
2
Se toarnă orezul într-un castron mare și se umple cu apă proaspătă. Spălați ușor orezul, trecând mâna prin orez fără a rupe boabele. Apa va deveni fumurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă apa și se umple din nou vasul. Spălați, scurgeți și repetați de 3 sau 4 ori până când apa curge limpede. Spălând orezul în acest fel, tocmai ați îndepărtat excesul de amidon din orez, astfel încât boabele să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, încălziți uleiul de canola până când strălucește, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați cardamomul, scorțișoara și cuișoarele - ar trebui să sfârâie în timp ce lovesc uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei De Gătit
6
Se sotează ușor până când aromele lor lemnoase se ridică în nări.
7
Adăugați pasta de ghimbir-usturoi și scallionii tocați și sotati aproximativ 1 minut până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De Ghimbir
Ceapa Verde
8
Adăugați orezul în oală, condimentați cu sare și sotati ușor până când boabele nu se mai lipesc și orezul devine translucid, aproximativ 2 minute. De asemenea, ar trebui să începeți să mirosiți aroma blândă a basmati. Acest miros îmi amintește întotdeauna de mama mea!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați cutia de roșii și amestecați. Gatiti aproximativ 2 minute pentru a scapa de o parte din excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
10
Adăugați apa și sarea și întoarceți focul, astfel încât conținutul oalei să fiarbă. Apoi reduceți focul cât mai jos, puneți un capac pe el și gătiți timp de 15 minute. Nu scoateți deloc capacul în timpul acestui proces! Odată ce cele 15 minute s-au terminat, rezistați tentației de a scoate din nou capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Lăsați-l să stea la 5 minute de foc. Acest lucru va aburi orezul și vă va oferi un pulao frumos și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
12
Terminați cu o înflorire de arahide și o stropire de verdeață de scallion și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Arahide
13
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini-robot de bucătărie și lăsați-l să plece până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar, în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
14
Salvați ceea ce nu utilizați într-un borcan mic de sticlă. Ar trebui să dureze la frigider timp de 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios la marinate, sosuri de paste, sosuri de prăjit, rețete cu aragaz lent, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan de chestiile astea în frigider nostru în creștere în sus.