Puiul și găluștele lui Neely ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 607 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, unt, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Neely ' s nemernic de pui, Salata de Taco de pui a lui Neely, și Neely Familie Picant Pui Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță foarte mare sau cuptor olandez, adăugați pui, bulion de pui, cimbru și frunze de dafin pentru a acoperi. Porniți focul la minim și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute, până când puiul este gătit. * Nota bucătarului: veți dori să braconați puiul la foc mic și să începeți cu stoc rece, astfel încât puiul să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Odată ce puiul este gătit, transferați într-o farfurie de 13 pe 9 inci și lăsați să se răcească. Rezervați bulionul și aruncați cimbrul și frunza de dafin. Când puiul sa răcit, tăiați. Folosiți-vă mâinile sau o furculiță și asigurați-vă că scoateți toată carnea de pe os. Aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
3
Adăugați făina, sarea și piperul, după gust și praful de copt într-un bol mare și bateți împreună. Într-o cratiță mică, aduceți smântână grea, unt și ierburi la foc mic, apoi adăugați la ingredientele uscate. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc până se combină. Folosind mâinile, formați aluatul în găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Căpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu și adăugați ulei. Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați ceapă, morcovi, țelină și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Se sotează până la moale, 3 până la 4 minute.
6
Adăugați bulion rezervat la cuptorul olandez cu legume și adăugați puiul. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Adăugați găluște 1 la un moment dat în supa fierbinte. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați sare și piper, după gust, dacă este necesar.