Puiul lui Matt Adobo

Puiul lui Matt Adobo
Matt ' s Chicken Adobo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 5. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 709 calorii, 60g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de soia, usturoi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road, Friptura prăjită cu pui a lui Matt, și Tortul cu Caramel al lui Matt și Ted Lee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează puiul cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați usturoiul în ulei fierbinte până când este parfumat. Puneți puiul până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se amestecă oțetul, boabele de piper și frunzele de dafin în oală și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se toarnă apă și sos de soia în amestec și se reduce focul la minim. Acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged și nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute. Se amestecă mai multă apă dacă sosul este prea sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții5
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista