Puiul lui Matt Adobo

Matt ' s Chicken Adobo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 5. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 709 calorii, 60g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de soia, usturoi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road, Friptura prăjită cu pui a lui Matt, și Tortul cu Caramel al lui Matt și Ted Lee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu piper negru.
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați usturoiul în ulei fierbinte până când este parfumat. Puneți puiul până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se amestecă oțetul, boabele de piper și frunzele de dafin în oală și se fierbe.
Se toarnă apă și sos de soia în amestec și se reduce focul la minim. Acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged și nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute. Se amestecă mai multă apă dacă sosul este prea sărat.