Puiul de bere cu dungi roșii al lui Padma Lakshmi

O porție conține 215 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă 96 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul de bere cu dungi roșii al lui Padma Lakshmi ar putea fi grozav fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Stars & Stripe Raw Tiramisu, și Cheesecake Cu Dungi De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul într-o oală mare setată la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul, ardeii grași, cartofii, morcovii, frunzele de dafin, oregano uscat și un vârf de sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ cinci minute.
Umpleți sferturile de lămâie în cavitatea puiului. Dacă este loc, mutați legumele în lateral și sotati puiul întreg pe toate părțile până se rumenesc ușor. În caz contrar, pur și simplu adăugați puiul în oală.
Se toarnă suficientă bere pentru a acoperi mai ales puiul. Mi-a luat doar 4 cupe de la calibru, dar ar putea dura până la 6 cupe dacă aveți o oală mai mare. Amestecați bine și, odată ce lichidul ajunge la foc mic, acoperiți oala și transformați focul la mediu-mic.
Gatiti pana cand puiul este gata si cartofii sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Scoateți puiul și lăsați să se răcească câteva minute. Apoi sculptați în opt bucăți și serviți într-un castron larg cu legumele și bulionul.