Rețeta Vietnameză de pui la grătar și vinete ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 530 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, zahăr, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui La Grătar Vietnamez, Pui Vietnamez La Grătar, și Piept De Pui Vietnamez La Grătar.
Instrucțiuni
1
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul. Într-un mortar, zdrobiți usturoiul cu zahărul, ardeiul roșu zdrobit și câte un vârf mare de sare și piper până se formează o pastă. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Avocado Hass Ușor Piure
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Mortar și Pistil
Fulgi De Legume
2
Transferați jumătate din amestec într-un castron mediu și amestecați în apă, sos de pește și scallion pentru a face un sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Sos De Pește
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți vinetele cu 1 1/2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Condimentează puiul cu sare și piper. Se amestecă restul de 1 1/2 linguri de ulei în amestecul rămas de usturoi-var și se întinde pe tot puiul. Grătiți sau prăjiți puiul și vinetele, întorcându-le o dată, până când sunt fierte, aproximativ 5 minute pentru vinete și 12 minute pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Transferați într-un platou și serviți imediat cu sosul de scufundare.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.