Pui și tăiței cu sos de arahide
Puiul și tăiței cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,73 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, piper, ghimbir măcinat îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui, Broccoli și tăiței în sos de arahide, Tăiței Soba și pui cu sos picant de arahide, și Taitei de dovlecei de pui Thailandezi cu sos picant de arahide.
Instrucțiuni
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Combinați bulionul și următoarele 5 ingrediente (bulion prin ardei roșu zdrobit) într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul; saut 4 minute.
Adăugați ardei gras; saut 3 minute.
Combinați amestecul de pui și tăiței într-un castron mare.
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu.
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti 15 secunde. Se amestecă amestecul de bulion; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de bulion și 1/4 cană de ceapă verde la amestecul de tăiței; aruncați bine.
Se presară cu 1/4 cană de ceapă verde.