Pui și tăiței cu aragaz lent Romanoff
Pui și tăiței cu aragaz lent Romanoff necesită aproximativ 5 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 565 calorii, 40g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână brânză de vaci cu caș mic, ceapă, tăiței largi de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pui și tăiței cu aragaz lent Romanoff, Pui și tăiței cu aragaz lent Alfredo, și Pui și tăiței italieni cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Se amestecă ceapa, puiul și ardeiul roșu în aragaz. Într-un castron mare, amestecați brânza de vaci, smântâna, parmezanul și făina; se toarnă peste pui.
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
Se amestecă amestecul; se amestecă tăiței și mazărea. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperi; gatiti 20-30 de minute sau pana cand taiteii sunt fragede.