Pui și tăiței cu aragaz lent Romanoff
Pui și tăiței cu aragaz lent Romanoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză de vaci cu caș mic, făină, mazăre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui și tăiței italieni cu aragaz lent, Pui și tăiței italieni cu aragaz lent, și Pui și tăiței cu aragaz lent Alfredo.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Se amestecă ceapa, puiul și ardeiul roșu în aragaz. Într-un castron mare, amestecați brânza de vaci, smântâna, parmezanul și făina; se toarnă peste pui.
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
Se amestecă amestecul; se amestecă tăiței și mazărea. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperi; gatiti 20-30 de minute sau pana cand taiteii sunt fragede.