Pui și tocană de legume de vară

Pui și tocană de legume de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii de prune, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Legume Și Pui De Vară, Tocană de legume de vară cu orz, și Tocană de legume de vară cu iepure fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează pieptul de pui cu 1/4 linguriță. fiecare sare și piper și se presară cu făină.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală grea, de 2 1/2 litru, la foc mediu.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți, acoperit, până când este frumos auriu, aproximativ 7 minute. Întoarceți pieptul de pui, acoperiți și gătiți până când sucurile se limpezesc când puiul este străpuns cu un cuțit, aproximativ 8 minute.
Scoateți puiul de pe foc, transferați pe o placă și lăsați să se răcească. Puneți oala deoparte.
În aceeași oală de pui a fost gătit În, se topesc untul la foc mediu.
Adăugați dovlecelul, dovlecelul, fasolea lima și porumbul și gătiți, amestecând des, până când dovlecelul este ofilit, 4 până la 5 minute.
În timp ce legumele se gătesc, tăiați puiul în bucăți de 3/4 inci.
Adăugați la legume împreună cu roșii și bulion. Condimentează cu restul de 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei și gătește, amestecând până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Presărați arpagic deasupra chiar înainte de servire.