Pui și sparanghel în sos de vin alb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și sparanghelul în sos de vin alb. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de căței de usturoi, pătrunjel, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Snapper Roșu Cu Sparanghel În Sos De Unt De Vin Alb, Ravioli cu sos de unt de vin alb și sfaturi de sparanghel, și Pui în sos de vin alb.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați pieptul de pui uniform cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragă pui în făină.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați vin, bulion și usturoi în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti 2 minute.
Adăugați sparanghel; acoperiți și gătiți 3 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și sucul.
Serviți sparanghelul și sosul cu pui.