Pui și spanac în stil Curry
Puiul și spanacul în stil Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 430 calorii, 52G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, bulion de pui, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați curry de spanac malabar / stil mangalorean curry de spanac malabar, Pui Curry În Stil Indian, și Curry de pui în stil casnic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati puiul in unt aproximativ 5 minute, pana se rumeneste.
Condimentați puiul cu chimenul, coriandrul, ghimbirul, pudra de ceapă și fulgii de ardei roșu.
Se toarnă bulionul de pui în tigaie și se aduce amestecul la fierbere.
Se amestecă spanacul și se gătește aproximativ 5 minute.
Se amestecă smântâna grea și se gătește până se încălzește. Continuați să gătiți până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc. Sare după gust.