Pui și păstârnac "cartofi prăjiți" cu oțet picant

"Cartofi prăjiți" de pui și păstârnac cu oțet picant este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, fulgi de ardei roșu, oțet distilat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cartofi Prăjiți Cu Creion De Păstârnac Cu Sos Picant De Scufundare Cu Curry, Pui de usturoi Grappa prăjit lent și ardei de lămâie cu cartofi prăjiți, și Cartofi Prăjiți.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Cojiți păstârnacul și sfertul pe lungime. (Dacă este mare, tăiați longitudinal în optimi și tăiați miezurile.) Aruncați cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare de mică adâncime și presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Prăjiți, amestecând ocazional, în timp ce pregătiți puiul (aproximativ 5 minute).
Se usuca puiul, apoi se presara cu 1 1/2 lingurite sare si 1/2 lingurita piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește, apoi partea de piele maro a puiului, aproximativ 3 minute.
Transferați puiul, cu pielea în sus, în tigaie cu păstârnac, rezervând tigaia și prăjiți până când puiul este gătit și păstârnacul este fraged și caramelizat, aproximativ 20 de minute.
În timp ce puiul se prăjește, reîncălziți grăsimea în tigaie cu uleiul de lingură rămas, apoi adăugați oțet și fulgi de ardei roșu și fierbeți, amestecând, 30 de secunde.
Se toarnă într-o ceașcă și se păstrează cald, acoperit.
Serviți puiul și cartofii prăjiți stropiți cu oțet picant.