Pui și orez (arroz con Pollo)

Pui și orez (arroz con Pollo)
Puiul și orezul (Arroz con Pollo) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 513 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, chimenul măcinat, pasta de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 3099 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Rețete similare includ Arroz Con Pollo (Orez Cu Pui), Arroz con Pollo (pui cu orez), și Pui cu orez (arroz con Pollo).

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de pui, 5 căni de apă și ingredientele rămase pentru stoc într-o oală medie. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la mediu scăzut. Gatiti timp de 20 pana la 25 de minute. Opriți focul și lăsați puiul să se odihnească în oală timp de aproximativ 15 minute acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se lasă să se răcească, se toacă și se lasă deoparte. Se strecoară stocul și se măsoară 2 căni și se setează aside.In o oală medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa, ardeii verzi, usturoiul și ardeiul gras roșu. Gatiti pana cand ceapa este translucida, aproximativ 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați orezul, pasta de roșii, bulionul de pui și sazon goya. Se amestecă până când orezul este bine acoperit aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Apoi reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
6
Adăugați mazărea, morcovii și fasolea verde și gătiți timp de 7 minute suplimentare, adăugați puiul mărunțit și cilantro, amestecați bine cu o furculiță, acoperiți și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Serviți și bucurați-vă!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista