Pui și legume prăjite cu arțar portocaliu

Pui și legume prăjite cu arțar portocaliu
Orange-arțar friptură de pui și legume necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1304 calorii, 78g de proteine, și 92g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,11 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, suc de portocale, sferturi de pulpă de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Pui și legume prăjite cu arțar portocaliu, Friptură De Oală De Arțar-Portocaliu, și Friptură De Porc Portocaliu-Arțar.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați puiul cu 1/2 linguriță fiecare din sare și piper. În tigaie de 12 inci sau cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Adăugați pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Scoateți puiul în tigaie mare de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Într-un castron mic, amestecați siropul, bulionul, coaja de portocală, sucul de portocale, bourbonul, muștarul și restul de 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
MuștarMuștar
BulionBulion
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați varza de Bruxelles și morcovii în jurul puiului în tigaie; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Stropiți legumele cu 1/4 cană din amestecul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
8
Periați puiul cu 1/4 cană amestec de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PortocaliuPortocaliu
9
Prăjiți 1 oră 15 minute, perindând la fiecare 20 de minute cu amestec de portocale și amestecând legumele o dată, sau până când termometrul pentru carne citește cel puțin 165 F. în cratița de 1 litru, încălziți amestecul de portocale rămas până la fierbere. Se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Serviți sosul de portocale cu pui și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
PortocaliuPortocaliu
SosSos
11
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista