Orange-arțar friptură de pui și legume necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1304 calorii, 78g de proteine, și 92g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,11 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, suc de portocale, sferturi de pulpă de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Pui și legume prăjite cu arțar portocaliu, Friptură De Oală De Arțar-Portocaliu, și Friptură De Porc Portocaliu-Arțar.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați puiul cu 1/2 linguriță fiecare din sare și piper. În tigaie de 12 inci sau cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
3
Adăugați pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Scoateți puiul în tigaie mare de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Într-un castron mic, amestecați siropul, bulionul, coaja de portocală, sucul de portocale, bourbonul, muștarul și restul de 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Muștar
Bulion
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați varza de Bruxelles și morcovii în jurul puiului în tigaie; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Morcov
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Stropiți legumele cu 1/4 cană din amestecul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Portocaliu
8
Periați puiul cu 1/4 cană amestec de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Portocaliu
9
Prăjiți 1 oră 15 minute, perindând la fiecare 20 de minute cu amestec de portocale și amestecând legumele o dată, sau până când termometrul pentru carne citește cel puțin 165 F. în cratița de 1 litru, încălziți amestecul de portocale rămas până la fierbere. Se fierbe 2 minute.