Pui Și Legume La Grătar Cu Roșii Uscate La Soare
Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 38 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, sos de vinaigretă cu roșii solare, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se toarnă 1/4 pansament peste pui combinat și ardei într-un vas superficial. La frigider 10 min.
Scoateți puiul și ardeii din pansament; aruncați pansamentul.
Pui la grătar și legume 12 până la 15 min. sau până când puiul este gata (165F) și ardeii sunt crocanți, se întorc și se periază ocazional cu pansamentul rămas.
Serviți amestecul de pui peste orez.