Pui și găluște

Pui și găluște ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, făină, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de pui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și năut), Pui Shui Jiao (găluște de pui fiert), și Pui Și Găluște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală sau o cratiță mare.
Adăugați apă, sare, țelină și ceapă și fierbeți la foc mic până când puiul este complet gătit. Creșteți căldura pentru a aduce puiul și stocul la fierbere.
Adăugați găluște, acoperiți și fierbeți ușor 8 până la 10 minute sau până când găluștele și puiul sunt fragede. Polonic în boluri de servire.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol.
Adăugați lapte pentru a face un aluat rigid și frământați până când este încorporat.
Rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/8 inci și tăiați-l în benzi, pătrate sau diamante de 1 inch.
Adăugați la pui și stoc conform indicațiilor de mai sus.