Pui și ciuperci într-un sos de nuci

Pui și ciuperci într-un sos de nuci
Pui și ciuperci într-un sos de nuci este un fără gluten felul principal. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 791 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucă de cocos deshidratată, pudră de turmeric, sultana și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Ciuperci Umplute Cu Nuci, Oferte de pui la cuptor cu nuci și sos de portocale, și Tetrazzini de pui (Paste cu pui și ciuperci în sos de smântână).

Instrucțiuni

1
Într-un blender procesați ceapa, piureul de roșii, nucile de caju, garam masala,usturoiul, pudra de ardei iute,sucul de lămâie, turmericul , cubul de pui, sarea și iaurtul.Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Garam MasalaGaram Masala
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
CajuCaju
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
TurmericTurmeric
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o oală la foc mediu și prăjiți amestecul de condimente timp de 3 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați 1 lingură de frunze de coriandru și gătiți timp de 1 minut
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4
Adăugați puiul și sultanele și amestecați prăjiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați ciupercile și apa, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Presărați frunzele de coriandru rămase deasupra.Se spală orezul și se scurge bine.Topiți untul într-o oală și prăjiți semințele de chimen, când încep să apară adăugați orezul și amestecați, prăjiți timp de 2 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați apa și sarea, amestecați aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți acoperit timp de 18 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Între timp amestecați fructele în laptele de cocos și condimentați cu sare după gust.Opriți focul și lăsați orezul să stea timp de 10 minute, ridicați capacul și pufați orezul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista