Pui și cartofi la cuptor
Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 92 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, brânză parmezană, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, BBQ pui la cuptor cartofi, și BBQ pui de două ori la cuptor cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Așezați puiul și legumele într-un vas mare de copt; stropiți cu pansament.
Coaceți 1 oră sau până când puiul este gata (165F).