Pui și anghinare

Pui și anghinare
Puiul și anghinarea ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 706 calorii, 33g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sferturi de inimă de anghinare, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui cu anghinare, Pui cu anghinare, și Pui Cu Anghinare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați pielea și oasele din pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
2
Tăiați pieptul de pui în fâșii și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
3
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați ciuperci și ceapă și sotati 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul și sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Topiți 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu; adăugați fâșii de pui și gătiți 10 minute sau până când puiul este fraged. Se amestecă vinul și se fierbe 5 minute. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
UntUnt
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Topiți restul de 4 linguri de unt într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Bateti in faina pana se amesteca si se omogenizeaza. Treceți treptat în lapte și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când amestecul se îngroașă. Se amestecă anghinare și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se amestecă amestecul de pui într - un vas de copt de 11 x 7 inci; se acoperă uniform cu amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Coaceți la 300 timp de 15 minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
13
* Supa de pui poate fi înlocuită cu vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Vin AlbVin Alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista