Rețeta de pui și Andouille Jambalaya ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 2 ore și 10 minute. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 861 calorii, 60g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cârnați andouille, pudră de usturoi, tulpini de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui și Andouille Jambalaya, Din cămară: Ro * Tel (pui cu aragaz lent și Andouille Jambalaya), și Pui & Andouille Cârnați Jambalaya - O Mizerie Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru amestecul de condimente:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2
Așezați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați pentru a combina; pus deoparte.Pentru jambalaya: 1
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți cuptorul la 191° și aranjați un suport în treimea inferioară. Se usucă coapsele de pui cu prosoape de hârtie și se lasă deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți uleiul într-o oală cu fund greu, rezistentă la cuptor, de 7 litri sau cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Așezați aproximativ o treime din bucățile de pui în oală și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc peste tot, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scoateți într-un castron mare și rumeniți puiul rămas în încă 2 loturi; pus deoparte.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți și aruncați toate, cu excepția a aproximativ 1/4 cană de grăsime din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Se adaugă untul și se topește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
9
Adăugați ceapa, răzuiți fundul oalei cu o lingură de lemn pentru a elibera bucățile rumenite și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
10
Adăugați cârnații, șunca și jumătate din amestecul de condimente rezervat. Se amestecă pentru a acoperi totul cu amestecul de condimente și se gătește, răzuind ocazional fundul oalei, până când carnea se rumeneste și ceapa este foarte fragedă, aproximativ 10 minute.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Adăugați ardeii grași, țelina, jalapeo, usturoiul, sarea măsurată și amestecul de condimente rămas. Gatiti, razuind ocazional fundul oalei, pana cand ardeii grasi s-au inmuiat, aproximativ 10 minute.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Adăugați puiul rezervat și orice sucuri acumulate, sosul de roșii sau roșiile zdrobite și pasta de roșii. Se amestecă pentru a se combina și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Adăugați orezul, bulionul sau bulionul și frunzele de dafin, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere. Acoperiți cu un capac etanș, transferați la cuptor și coaceți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 30 de minute.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți oala într-o grătar și lăsați-o să stea, acoperită, timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Grăsime De Porc înapoi
15
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Amestecați pentru a combina uniform jambalaya, gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă