Pui într-o tigaie

Chicken-in-a-Skillet este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui, Tigaie de pui dulce și acru-variație de bază a tigaiei de pui, și Tigaie de pui mediteraneană – o variantă a tigaiei de pui de bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cimbru, sare și piper; se presară peste pui și se lasă deoparte.
În tigaia de 12 inci, încălziți untul și uleiul la foc mediu. Gatiti usturoiul in amestec de unt 1-2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați pui. Gatiti descoperit 8-12 minute, intorcand o data, pana se rumeneste deschis.
Se amestecă legumele congelate. Acoperiți; gătiți 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fierbinți și crocante-fragede și sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).