Pui Înnegrit
Puiul înnegrit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 133 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4270 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boia de ardei, piper măcinat, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Amestec de condimente înnegrite și pește înnegrit, Pui Înnegrit, și Pui Înnegrit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mare timp de 5 minute până când fumează fierbinte.
Se amestecă împreună boia, sarea, cayenne, chimenul, cimbru, piperul alb și pudra de ceapă. Ungeți pieptul de pui cu spray de gătit pe ambele părți, apoi acoperiți pieptul de pui uniform cu amestecul de condimente.
Așezați puiul în tigaia fierbinte și gătiți timp de 1 minut. Întoarceți și gătiți 1 minut pe cealaltă parte.
Așezați sânii pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute.