Pui în unt de lime ar putea fi doar rețeta fără gluten și prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. Pentru 1,18 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 294 de calorii , 24 g de proteine și 21 g de grăsimi . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați unt, sare, iarbă de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 44% . Porumb pe stiuleți în coriandru și unt de lime , somonul în tigaie cu sos de lămâie cu unt brun și sparanghelul prăjit și aripioarele de pui la cuptor cu lămâie ~ lime sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Stropiți puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei la foc mediu timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne atinge 170°; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Asezonat în Stil Italian
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
Adăugați untul și zeama de lămâie în tigaie; gatiti si amestecati pana se topeste untul. Se amestecă mărar și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți