Pui în stil Italian cu Prosciutto și busuioc

Puiul în stil Italian cu Prosciutto și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție conține 343 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, smântână grea, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Busuioc și usturoi cotlet de porc în stil Italian, Busuioc și pui Prosciutto, și Salată balsamică de pui cu busuioc de piersici cu Prosciutto crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Într-o tigaie mică, topiți untul în uleiul de măsline la foc moderat.
Adăugați jumătate din șalotă și usturoi și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și parfumat, 2 până la 3 minute. Condimentează cu un vârf de sare și piper. Răzuiește amestecul într-un bol mic și lasă să se răcească.
Slăbiți pielea de pe pieptul de pui fără a o detașa complet.
Puneți o linguriță de amestec de ceapă gătită și usturoi sub pielea fiecărei jumătăți de sân și întindeți-o peste carne. Topiți amestecul cu o bucată pliată de prosciutto și 3 frunze de busuioc. Neteziți pielea de pui peste umpluturi și condimentați ușor cu sare și piper.
Puneți puiul într-o tigaie medie de prăjire, cu pielea în sus. Se fierbe timp de 5 minute. Întoarceți și fierbeți încă 5 minute, apoi întoarceți din nou și fierbeți timp de aproximativ 5 minute mai mult sau până când sunt crocante frumos deasupra; aveți grijă să nu ardeți pielea. Întoarceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți puiul timp de aproximativ 20 de minute sau până când sucurile se limpezesc când carnea este străpunsă.
Transferați puiul pe o farfurie și păstrați-l cald.
Turnați sucurile din tigaia de prăjire într-un castron mic; scoateți grăsimea și rezervați picăturile maronii.
Așezați tigaia la foc moderat.
Adăugați restul de ceapă tocată și usturoiul și amestecați până se înmoaie și auriu, aproximativ 2 minute.
Se toarnă vinul și se aduce la fierbere. Când vinul este aproape evaporat, turnați bulionul de pui și smântâna grea. Se aduce la fierbere și se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 4 minute. Se amestecă picăturile rezervate și busuiocul tocat și se condimentează cu sare și piper.
Așezați o jumătate de sân umplută pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Puneți sosul peste sau în jurul puiului și serviți.