Pui în stil Italian cu Prosciutto și busuioc

Pui în stil Italian cu Prosciutto și busuioc
Puiul în stil Italian cu Prosciutto și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție conține 343 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, smântână grea, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Busuioc și usturoi cotlet de porc în stil Italian, Busuioc și pui Prosciutto, și Salată balsamică de pui cu busuioc de piersici cu Prosciutto crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Într-o tigaie mică, topiți untul în uleiul de măsline la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați jumătate din șalotă și usturoi și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și parfumat, 2 până la 3 minute. Condimentează cu un vârf de sare și piper. Răzuiește amestecul într-un bol mic și lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Slăbiți pielea de pe pieptul de pui fără a o detașa complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4
Puneți o linguriță de amestec de ceapă gătită și usturoi sub pielea fiecărei jumătăți de sân și întindeți-o peste carne. Topiți amestecul cu o bucată pliată de prosciutto și 3 frunze de busuioc. Neteziți pielea de pui peste umpluturi și condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
ProsciuttoProsciutto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Puneți puiul într-o tigaie medie de prăjire, cu pielea în sus. Se fierbe timp de 5 minute. Întoarceți și fierbeți încă 5 minute, apoi întoarceți din nou și fierbeți timp de aproximativ 5 minute mai mult sau până când sunt crocante frumos deasupra; aveți grijă să nu ardeți pielea. Întoarceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți puiul timp de aproximativ 20 de minute sau până când sucurile se limpezesc când carnea este străpunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați puiul pe o farfurie și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Turnați sucurile din tigaia de prăjire într-un castron mic; scoateți grăsimea și rezervați picăturile maronii.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Așezați tigaia la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Adăugați restul de ceapă tocată și usturoiul și amestecați până se înmoaie și auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
10
Se toarnă vinul și se aduce la fierbere. Când vinul este aproape evaporat, turnați bulionul de pui și smântâna grea. Se aduce la fierbere și se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 4 minute. Se amestecă picăturile rezervate și busuiocul tocat și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Așezați o jumătate de sân umplută pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Puneți sosul peste sau în jurul puiului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista