Pui în stil francez cu mazăre și slănină
Puiul în stil francez cu mazăre și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 519 calorii, 55g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 582 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cap de la magazin și ridica CR fra fram. fra. fra. fra. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Mazăre în stil francez, Sănătos și delicios: mazăre cu ochi negri în stil sudic cu slănină, și Pui În Stil Francez.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți slănina la foc mediu timp de 3 minute până când grăsimea este eliberată și slănina este aurie.
Transferați slănina într-un castron mic, lăsând grăsimea în tigaie.
Se adaugă puiul și se rumenesc timp de 4 minute pe fiecare parte.
Împingeți puiul într-o parte a tigaiei și introduceți usturoiul și ceapa de primăvară, gătind aproximativ 30 de secunde, doar până când tulpinile de ceapă de primăvară sunt de un verde aprins.
Se toarnă bulionul de pui, se întoarce slănina în tigaie, se acoperă și se fierbe timp de 15 minute.
Creșteți căldura sub tigaie. Introduceți mazărea și salata în sos și gătiți timp de 4 minute, acoperite, până când mazărea este fragedă și salata tocmai s-a ofilit. Verificați că puiul este gătit. Se amestecă crme frache chiar înainte de servire.