Pui în sos de vin alb
Această rețetă servește 35. O porție conține 48 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei, muștar gri poupon dijon, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui în sos de vin alb, Pui în sos de vin alb, și Pui în sos de vin alb cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați puiul cu 2 lingurițe. frecați uscat.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 6 pana la 8 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie, rezervând picături în tigaie; acoperiți puiul pentru a se încălzi.
Adăugați restul de frecare uscată, bulion de pui, vin și muștar în picături în tigaie; se amestecă până se omogenizează. Aduceți la fierbere.
Bateți amidonul de porumb și smântâna până se omogenizează.
Se adaugă la amestecul de bulion; gatiti si amestecati 5 min. sau până se îngroașă.
Puneți puiul în tigaie; sos de lingură peste pui. Gatiti 2 pana la 3 min. sau până când puiul este gata (165F).