Pui în sos de vin

Pui în sos de vin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în sos de vin. O porție conține 443 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,1 USD pe porție. Un amestec de vin, ulei de canolan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu sos de vin, Pui în sos de vin alb, și Pui cu sos de vin de fructe de padure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați jumătate de pui în tigaie, cu carnea în jos. Gatiti 4 minute sau pana se rumeneste; scoateți din tigaie. Repetați cu puiul rămas. Puneți puiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul în tigaie; gatiti timp de 6 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vin; gatiti timp de 2 minute, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Puneți puiul în tigaie, cu carnea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați bulionul și făina într-un castron, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați amestecul de stoc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se amestecă tarhonul, 2 linguri de pătrunjel, muștar și frunze de dafin și se fierbe. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când puiul este gata și foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TarhonTarhon
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Scoateți puiul din tigaie și acoperiți cu 1/4 cană de lichid de gătit. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Încălziți tigaia la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Se fierbe 5 minute sau până când amestecul este redus la 3 cani.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Bateți în unt, rămânând 1/4 linguriță sare și rămânând 1/4 linguriță piper. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
16
Aranjați roșiile într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu; acoperiți ușor cu spray de gătit. Se fierbe 6 minute sau până la vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
TomateTomate
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Presărați puiul cu roșii, slănină mărunțită și 1 lingură de pătrunjel rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
TomateTomate
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
18
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
19
Dacă vă plac măslinele kalamata, încercați puiul înăbușit în stil grecesc: pregătiți puiul cu sos de vin până la Pasul 4, omițând morcovul și țelina și adăugând 1/2 cană roșie de prune tocată, însămânțată și 1/2 cană ardei gras verde feliat subțire, scăzând vinul la 1 3/4 căni și adăugând 1/4 cană ouzo (sau coniac) și omițând tarhon, pătrunjel și muștar. Se amestecă 1 1/2 linguri de frunze proaspete de oregano tocate și 1/2 linguriță de frunze proaspete de rozmarin tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Ardei GrasArdei Gras
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Prune RoșiiPrune Roșii
TarhonTarhon
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
MorcovMorcov
țelinățelină
SosSos
OuzoOuzo
VinVin
20
Adăugați 1/4 cană de măsline kalamata feliate, fără sâmburi și 1 lingură de suc proaspăt de lămâie în amestecul de sos când se adaugă unt, amestecând până se topește untul. Omiteți pașii 5 și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
SosSos
21
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
22
Servește 6 (Dimensiune de servire: 2 coapse de pui sau 1/2 jumătate de piept de pui și aproximativ 1/3 cană sos) calorii 349; grăsime 7g( sat 9g); sodiu 439 mg
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pulpe De PuiPulpe De Pui
SosSos
23
Dacă vă place șofranul, încercați puiul marocan înăbușit: pregătiți puiul cu sos de vin până la Pasul 4, omițând țelina și adăugând în schimb 1/2 cană de roșii de prune tocate, însămânțate; scăderea vinului la 1 3/4 căni; omiterea tarhonului, pătrunjelului și muștarului; și amestecând în 1/3 cană jumătăți de caise uscate tocate, 1/4 cană măsline verzi feliate și 1/4 linguriță fire de șofran cu frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Caise UscateCaise Uscate
Măsline VerziMăsline Verzi
Prune RoșiiPrune Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TarhonTarhon
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
SosSos
VinVin
24
Adăugați 1 lingură de suc proaspăt de lămâie în sos când se adaugă unt, amestecând până se omogenizează. Omiteți pașii 5 și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
SosSos
25
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
26
Servește 6 (Dimensiune de servire: 2 coapse de pui sau 1/2 jumătate de piept de pui, aproximativ 1/2 cană sos și 1 pană de lămâie) calorii 336; grăsime 7g( sat 6g); sodiu 454 mg
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Pană De LămâiePană De Lămâie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista