Pui în sos de cremă de Brandy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în sos de cremă de coniac. Această rețetă servește 4. O porție conține 525 calorii, 41G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, fettuccine obișnuit, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de cremă de muștar de Brandy, Medalioane de porc cu sos de cremă de Brandy, și File cu sos de cremă de ciuperci și coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 10-15 minute, rotind o data, pana cand puiul este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (170F).
Se amestecă ciupercile, ceapa, sarea și țuica. Gatiti 4 pana la 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Se amestecă treptat în frișcă. Gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand este fierbinte.
Se servește peste fettuccine.