Pui În Smântână

Pui În Smântână
Puiul în smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 705 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, piper măcinat, buruieni de mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Un Alt Pui De Smântână, Pui Cu Smântână, și Enchiladas De Pui Cu Smântână.

Instrucțiuni

1
Pui brun în ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Așezați într-un vas de copt uns de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presară sare, piper și boia de ardei după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PiperPiper
SareSare
4
Combinați supa de ciuperci, amestecul de supă de ceapă, smântâna, sucul de lămâie și buruiana de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
MărarMărar
5
Se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de o oră sau până când puiul este fraged și sosul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista