Puiul din Riesling este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1289 calorii, 79G de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână morcovi, cartofi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui În Riesling, Pui cu Riesling, și Pui Riesling.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se usucă puiul și se presară cu 1 linguriță de sare și un ardei rotunjit de 3/4 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Sare
3
Încălziți uleiul cu 1 lingură de unt într - o oală largă de 3 1/2 până la 5 litri, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când spuma dispare, apoi rumeniți puiul în 2 loturi, rotind o dată, aproximativ 10 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați pe o farfurie.
5
Între timp, spălați prazul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
6
Se toarnă grăsimea din oală, apoi se gătește prazul, șalota și 1/4 linguriță de sare în restul de 2 linguri de unt, acoperite, la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când prazul devine auriu pal, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Praz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați puiul, părțile pielii în sus, cu orice sucuri din farfurie, morcovi și vin și fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, 3 până la 4 minute. Acoperiți oala și fierbeți puiul la cuptor până când este gătit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Pui întreg
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
8
În timp ce puiul fierbe, curățați cartofii, apoi acoperiți generos cu apă rece într - o cratiță de 2 până la 3 litri și adăugați 1 1/2 lingurițe de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până când cartofii sunt doar fragezi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pui întreg
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se întoarce în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați pătrunjel și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Zahăr Roșu Grosier
11
Se amestecă CR aproxormme FRA în amestec de pui și se condimentează cu sare, piper și suc de lămâie, apoi se adaugă cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Suc De Lămâie
Cartofi
Pui întreg
Piper
Sare
1
Un pui tăiat în stil francez produce 2 jumătăți de sân cu aripi atașate, înjumătățite transversal pentru un total de 4 bucăți de sân, 2 tobe și 2 coapse. Dacă nu doriți să tăiați un pui întreg, puteți folosi piese de pui de 3 kilograme.