Pui în Riesling
Puiul din Riesling este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1289 calorii, 79G de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână morcovi, cartofi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui În Riesling, Pui cu Riesling, și Pui Riesling.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° cu suportul în mijloc.
Se usucă puiul și se presară cu 1 linguriță de sare și un ardei rotunjit de 3/4 linguriță.
Încălziți uleiul cu 1 lingură de unt într - o oală largă de 3 1/2 până la 5 litri, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când spuma dispare, apoi rumeniți puiul în 2 loturi, rotind o dată, aproximativ 10 minute în total pe lot.
Transferați pe o farfurie.
Între timp, spălați prazul și uscați-l.
Se toarnă grăsimea din oală, apoi se gătește prazul, șalota și 1/4 linguriță de sare în restul de 2 linguri de unt, acoperite, la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când prazul devine auriu pal, 5 până la 7 minute.
Adăugați puiul, părțile pielii în sus, cu orice sucuri din farfurie, morcovi și vin și fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, 3 până la 4 minute. Acoperiți oala și fierbeți puiul la cuptor până când este gătit, 20 până la 25 de minute.
În timp ce puiul fierbe, curățați cartofii, apoi acoperiți generos cu apă rece într - o cratiță de 2 până la 3 litri și adăugați 1 1/2 lingurițe de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până când cartofii sunt doar fragezi, aproximativ 15 minute.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se întoarce în cratiță.
Adăugați pătrunjel și agitați pentru a acoperi.
Se amestecă CR aproxormme FRA în amestec de pui și se condimentează cu sare, piper și suc de lămâie, apoi se adaugă cartofi.
Un pui tăiat în stil francez produce 2 jumătăți de sân cu aripi atașate, înjumătățite transversal pentru un total de 4 bucăți de sân, 2 tobe și 2 coapse. Dacă nu doriți să tăiați un pui întreg, puteți folosi piese de pui de 3 kilograme.