Pui în foietaj
Pui în foietaj ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă conține 4 porții, cu 613 calorii , 25 g de proteine și 44 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,11 dolari per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 187 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați brânză muenster, cremă de brânză tartinabilă cu spanac și anghinare, foietaj și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Per total, această rețetă obține un scor bun de 61% . Încercați pătratele de foietaj cu ciocolată , Napoleon - un tort cremos de foietaj și tarte cu piersici și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper; dați deoparte. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți foietajul într-un pătrat de 35 cm.
Puneți 2 linguri de cremă de brânză în centrul fiecărui pătrat; adăugați deasupra brânza Muenster și puiul.
Bateți oul și apa; ungeți ușor marginile. Aduceți colțurile opuse ale aluatului peste fiecare pachet; ciupiți îmbinările pentru a sigila.
Așezați cu cusătura în jos pe o tavă de copt unsă; ungeți cu amestecul de ouă rămas.
Coaceți la 200°C timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.