Pui Yakitori

Pui Yakitori
Pui Yakitori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 611 calorii, 47G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sos de soia, sake, tăiței de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Pui Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui de lemn de 6 inci, inmuiate in apa rece cel putin 1 ora
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Bateți împreună piureul de ridiche, mirinul, sake-ul, uleiul, soia și sosul fierbinte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
RidicheRidiche
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Preîncălziți un grătar cu cărbune sau un aragaz cu cărbune ceramic în stil kamado pentru grătar direct la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Folosind 2 frigarui pentru fiecare coapsă de pui, filetați marginile cărnii pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Se presară sare și piper. Grătiți până se carbonizează și se fierbe, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Bateți împreună uleiul, oțetul de orez, soia, sucul de lămâie și zahărul într-un castron mare și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Se toarnă câteva peste mizuna, se aruncă pentru a acoperi și movila într-un castron mare de servire puțin adânc. Aruncați tăiței cu pansamentul rămas și movila în centrul mizunei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
MizunaMizuna
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Tăiați coapsele de pui în jumătate pe mijloc între frigarui pentru a face kebaburi. Aranjați frigăruile în jurul mizunei, puiul spre centru, stropiți cu sos fierbinte suplimentar și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Sos FierbinteSos Fierbinte
Pui întregPui întreg
MizunaMizuna
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista