Pui Vesuvio Sandwich

Pui Vesuvio Sandwich
Pui Vesuvio Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1403 calorii. Un amestec de mazăre, ciuperci buton, praf de usturoi, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Pui Vesuvio, Pui Vesuvio, și Pui Vesuvio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru pui: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Setați un suport de sârmă în interiorul unei foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați puiul cu sare și piper. Dragați în făină și scuturați orice exces. Prăjiți puiul în ulei până se rumenesc, 5 până la 6 minute pe parte. Puneți deoparte pe foaia de copt pregătită. Păstrați cald în cuptor. Feliați puiul în jumătate înainte de a asambla sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Adăugați uleiul în aceeași tigaie din pui și sotati condimentul Italian, ardeiul roșu zdrobit, usturoiul și șalotele până la parfum, aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper. Degajează cu vinul alb și aduce la foc mic până când mirosul de alcool este diminuat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
AlcoolAlcool
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bulionul de pui și sucul de lămâie și aduceți din nou la foc mic, aproximativ 10 minute până când aroma se intensifică. Păstrați cald pentru sandwich construi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie cu fund greu și sotati ciupercile fără a supraaglomera sau a crea straturi. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi. Dați ciupercilor o agitare și lăsați să se caramelizeze. Odată ce o parte este maro aurie, condimentați cu sare și piper, amestecați o dată și lăsați să gătească până când toate părțile sunt moi, dar aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți pe o farfurie. În aceeași tigaie, adăugați uleiul rămas și mazărea. Condimentează cu sare și piper. Gatiti pana la cald, dar inca foarte luminos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă cu ciupercile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Pentru construirea sandwich - ului: pe o bucată proaspătă de rulou francez despicat, dar articulat, așezați un squirt de mayo Bun, 2 felii provolone, 2 pene de cartofi prăjiți, 1 piept de pui, niște ciuperci și mazăre și top cu giardiniera fierbinte. Ia întregul sandwich și fie dunk în jus de pui fierbinte sau polonic pe. Țineți cu una sau două mâini și mușcați tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fierbinte GiardinieraFierbinte Giardiniera
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Rola FrancezăRola Franceză
ProvoloneProvolone
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Ingrediente și direcții
6
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F. Aruncați panele de cartofi cu uleiul de măsline, praful de usturoi, sarea și piperul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Așezați cartofii pe o foaie de copt și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, răsturnând la jumătatea drumului, aproximativ 12 minute pe fiecare parte. Când ambele părți sunt aurii și cartofii pot fi străpunși cu ușurință cu o furculiță, taterele sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci proaspete cu buton, feliate cu grosimea de 1/4 inchciuperci proaspete cu buton, feliate cu grosimea de 1/4 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1Oreos dublu umplutardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1Oreos dublu umplutfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună4creveți și cu veneFierbinte giardinieraFierbinte giardiniera1Oreos dublu umplutcondimente italiene uscatecondimente italiene uscate1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie4creveți și cu veneMayoMayo12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mazăre verde congelată, dezghețatămazăre verde congelată, dezghețată82 linguri butte topitprovoloneprovolone2cartofi roșii, curățați și tăiați în 8 pene lungicartofi roșii, curățați și tăiați în 8 pene lungi1ceapă eșalotă, tocatceapă eșalotă, tocat9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piept de pui dezosat, fără piele), fluturatpiept de pui dezosat, fără piele), fluturat4Rulouri cu balamale Franceze de 6 inciRulouri cu balamale Franceze de 6 inci
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista