Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Puiul Veronica ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 748 calorii, 68G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $ 4.3 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de gălbenușuri de ou, vin sherry, cotlete de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Salata de cartofi Veronica, Veronica ' s Veggie Meatloaf cu sos Checca, și Veronica ' s Pasta Bianc (Pastan și cotlet de porc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Dragați puiul în făină, scuturând orice exces. Prăjiți puiul în uleiul încins până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoiul, șalotul, roșiile uscate la soare și pancetta în tigaie și reduceți focul la mediu. Gatiti si amestecati cateva minute, pana cand usturoiul este parfumat si pancetta este fiarta. Amestecați sherry-ul, slăbind orice bucăți lipite de fundul tigaiei. Se fierbe până se reduce la jumătate. Se amestecă bulionul de pui și se gătește până se reduce din nou la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Stoc De Pui
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Bateți gălbenușurile de ou și smântâna grea; se amestecă în tigaie. Condimentează cu sare și piper. Întoarceți puiul în tigaie și gătiți câteva minute, până când puiul este acoperit și sosul este gros. Se amestecă brânza Brie până se omogenizează.