Pui ușor Kiev
Rețeta ușor de pui Kiev poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Acest fel principal are 326 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită brânză de usturoi și ierburi, plus ulei de măsline, pesmet și piept de pui. 145 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Bateți împreună cei 2 căței de usturoi curățați, pătrunjelul și 1 linguriță de ulei de măsline într-un robot de bucătărie.
Adăugați pesmetul și condimentați înainte de a pulsa scurt pentru a amesteca. Sfat pe o farfurie.
Tăiați o fantă (aproximativ lungimea degetului mare) în partea laterală a fiecărui piept de pui, la capătul plin. Lingura de brânză moale în fiecare gaură și apăsați marginile împreună pentru a sigila. Frecați 2 lingurițe de ulei peste toți sânii de pui înainte de a apăsa firimiturile de ierburi pe ele.
Așezați puiul acoperit într-o formă de prăjire superficială. Împrăștiați în jurul căței de usturoi necojite rămase și stropiți cu restul de ulei.
Coaceți timp de 20-25 de minute până când puiul este gătit și firimituri crocante și aurii. Stoarceți usturoiul moale și prăjit din piei și serviți cu puiul.