Pui Umplute Cu Miso
Pui umplute Miso-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 285 calorii, 43G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de jumătăți de piept de pui pe os, usturoi, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Școala de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, ciuperci Enoki și Shimeji, Vinete Miso Umplute, și Vinete Miso Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mic, combinați 1 1/2 linguri de miso cu usturoiul, ghimbirul și mierea.
Se usucă pieptul de pui cu prosoape de hârtie. Folosind degetele, faceți o mică deschidere în fiecare sân între carne și piele (aveți grijă să nu rupeți pielea). Umpleți un sfert din pasta miso prin fiecare deschidere și apăsați ușor pe piele pentru a lucra pasta pe toți sânii. Condimentează ușor ambele părți ale puiului cu sare și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare.
Adăugați pieptul de pui în tigaie, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc și cruste, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte până se rumenesc și cruste, aproximativ 3 minute.
Transferați puiul pe o foaie de copt și coaceți aproximativ 15 minute sau până când este fiert.
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Adăugați scallionii în tigaie și gătiți la foc mare până la parfum, aproximativ 1 minut.
Se toarnă bulionul de pui și se răzuie fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti la foc mare pana cand sosul s-a redus la 1/2 cana, aproximativ 12 minute.
Bateți restul de 1 lingură miso. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe solide. Se amestecă busuiocul și se condimentează cu sare și piper.
Pentru a servi, transferați pieptul de pui pe farfurii și lingurați sosul de tigaie deasupra.
Note: o porție: Calorii 324 kcal, Proteine 44 gm, proteine din soia 1 gm, carbohidrați 6 gm, colesterol 116 mg, grăsimi totale 7 gm, grăsimi saturate 7 gm