Pui umplut, fără oase despre asta: Braciola di Pollo

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați pui umplut, fără oase: încercați Braciola di Pollo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 561 calorii. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți parmigiano-reggiano, pesmet, prosciutto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui umplut cu praz (Pollo Imbotito Ai Porri), Involtini Di Pollo-rulouri de pui umplute cu șuncă și brânză, și Rulouri de pui-slănină umplute cu prune (Envueltos De Pollo, Tocineta și Ciruela) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați puiul pe o tăietură, cu pielea în jos și condimentați peste tot cu sare și piper. Într-un bol de amestecare, amestecați prosciutto, pătrunjel, pesmet, Parmigiano-Reggiano, ouă, provolone, frunze de busuioc și frunze de rozmarin până se amestecă ușor.
Așezați umplutura într-un strat peste interiorul puiului la o distanță de 1 inch de oricare dintre perimetru.
Rotiți pasărea ca o friptură umplută și legați strâns la intervale regulate cu sfoară de măcelar. Condimentați exteriorul cu sare și piper și așezați-l pe un suport de prăjire într-o tigaie.
Puneți puiul în cuptor și gătiți 35 până la 40 de minute, până când este crocant și auriu la exterior și temperatura internă este de 160 de grade F pe un termometru pentru carne.
Scoateți din cuptor, lăsați să se odihnească 10 minute, sculptați în medalioane groase de 3/4 inci și serviți.