Pui umplut, fără oase despre asta: Braciola di Pollo

Pui umplut, fără oase despre asta: Braciola di Pollo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați pui umplut, fără oase: încercați Braciola di Pollo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 561 calorii. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți parmigiano-reggiano, pesmet, prosciutto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui umplut cu praz (Pollo Imbotito Ai Porri), Involtini Di Pollo-rulouri de pui umplute cu șuncă și brânză, și Rulouri de pui-slănină umplute cu prune (Envueltos De Pollo, Tocineta și Ciruela) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați puiul pe o tăietură, cu pielea în jos și condimentați peste tot cu sare și piper. Într-un bol de amestecare, amestecați prosciutto, pătrunjel, pesmet, Parmigiano-Reggiano, ouă, provolone, frunze de busuioc și frunze de rozmarin până se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
ProvoloneProvolone
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Așezați umplutura într-un strat peste interiorul puiului la o distanță de 1 inch de oricare dintre perimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Rotiți pasărea ca o friptură umplută și legați strâns la intervale regulate cu sfoară de măcelar. Condimentați exteriorul cu sare și piper și așezați-l pe un suport de prăjire într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Puneți puiul în cuptor și gătiți 35 până la 40 de minute, până când este crocant și auriu la exterior și temperatura internă este de 160 de grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor, lăsați să se odihnească 10 minute, sculptați în medalioane groase de 3/4 inci și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista