Pui umplut cu spanac, Feta și nuci de pin
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Puiul umplut cu spanac, Feta și nuci de pin ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 310 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui umplut cu spanac, Feta și nuci de pin, Pui cu spanac, Fetan și nuci de pin, și Spanac Cu Feta Și Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați spanacul în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste, aruncand constant.
Așezați spanacul într-o strecurătoare; apăsați până abia umed. Ștergeți tigaia curată.
Combinați spanacul, brânza, nucile, cimbru, suc și usturoi.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți 3 linguri de umplere în fiecare buzunar. Sigilați cu murături din lemn.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Adăugați bulion și acoperiți tigaia.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când ați terminat.