Pui Umplut Cu Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul umplut cu migdale. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 248 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, unt, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare sunt Pui Umplut Cu Migdale, Piept De Pui Umplut Cu Căpșuni De Migdale, și Curmale Umplute Cu Migdale.
Instrucțiuni
Combinați brânza tartinabilă, 3 linguri de migdale și 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat într-un castron mic. Pune deoparte.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți 1 1/2 linguri de amestec de migdale în fiecare buzunar; fixați fiecare buzunar cu un pick de lemn.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; acoperiți și lăsați să stea 2 minute. Top pui cu restul de 1 lingura migdale si restul de 1 lingura patrunjel.