Pui Umplut Cu Lămâie

Pui Umplut Cu Lămâie
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul umplut cu lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 505 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, boia de ardei, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Pui De Lămâie Umplut Cu Sos De Busuioc, Pui umplut cu lămâie, capere și ardei iute, și Salată De Pui De Lămâie-Mărar-Ouă Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Umpleți pasărea cu umplutura pregătită și frecați pielea cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Tăiați 1 lămâie în jumătate; acoperiți deschiderea păsării cu o jumătate de lămâie și umplutură (salvați cealaltă jumătate pentru garnitură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Se toarnă sucul celei de-a doua lămâi peste pasăre. Condimentează pasărea cu sarea, ardeiul, rozmarinul și salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți capacul la jumătatea drumului prin coacere pentru a se rumeni. Ungeti de multe ori.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista