Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul umplut cu Guava cu Mango caramelizat. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $2.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 577 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Aripioare de pui la grătar cu sos de reducere a soia Mango Guava, Smoothie Cu Căpșuni, Mango Și Guava, și Frigarui de creveti si Mango cu glazura de Guava-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați piept de pui; întoarceți-vă la strat. Acoperiți pieptul de pui și răciți 3 până la 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
3
Bateți crema de brânză și pasta de guava într-un castron mediu pentru a amesteca. Se amestecă spanacul. Se acoperă și se răcește ușor, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Spanac
Guava
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Transferați în punga de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
5
Scoateți 1 piept de pui din marinată, răzuind excesul de marinată înapoi în castron. Introduceți cuțitul mic ascuțit în 1 parte a pieptului de pui; mutați cuțitul în arc pentru a crea un buzunar mare, păstrând deschiderea de aproximativ 1 1/2 inci lungime. Repetați cu puiul rămas. Umplerea țevilor prin deschideri în pieptul de pui pentru a umple buzunarele. Închideți deschiderile cu știfturi metalice de curcan sau scobitori. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Marinada
Pui întreg
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuțit
Bol
6
Încălziți 1 lingură de ulei de canola în fiecare dintre cele 2 skillete mari grele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
7
Adăugați 3 piept de pui în fiecare tigaie. Gatiti puiul pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați pe placă.
9
Transferați orice sucuri din 1 tigaie în a doua tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați vin și bulion în a doua tigaie. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați piept de pui la amestecul de vin în tigaie. Acoperiți tigaia; reduceți focul la mediu și fierbeți până când puiul este gătit, ungând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Transferați puiul pe suprafața de lucru; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
13
Între timp, topiți untul într-o altă tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați felii de mango și saut până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
15
Feliați puiul în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Aranjați puiul pe platou. Se fierb sucurile în tigaie până se îngroașă ușor și sosul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Stropiți sosul peste pui și înconjurați cu mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sos
17
* Un bloc ferm de fructe concentrate disponibil la unele supermarketuri, la piețele latine și la cafecubano.com.