Pui Umplut Cu Glazură De Cidru
Puiul umplut cu glazură de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 355 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, mere, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma merele, puteți urma acest fel principal cu Mere Cu Caramel Fierbinte ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mușcături De Pui Glazurate Cu Cidru, Pui Prăjit Glazurat Cu Cidru De Mere, și Pui glazurat cu cidru cu unt rumenit-orez Pecan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați amestecul de umplutură, 1-1 / 2 cesti de cidru și 1 lingură. unt în castron cu microunde; acoperiți cu hârtie cerată. Cuptor cu microunde la mare 5 până la 6 min. sau până se încălzește. Puf cu furculiță.
Adăugați țelina și jumătate din mere; se amestecă ușor.
Așezați puiul, de sus în jos, pe tăbliță; se întinde cu umplutură.
Rulați, începând de la un capăt scurt al fiecărui sân.
Așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Topiți 1 Lingură. din untul rămas; se amestecă cu boia de ardei.
Coaceți 40 min. sau până când puiul este gata (165F).
Transferați puiul în platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Topiți 1 Lingură. din untul rămas în tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați zahărul, cidrul rămas și merele; gatiti 5 pana la 6 min. sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă untul rămas până se topește.