Pui Umplut Cu Couscous
Puiul umplut cu Couscous este un fără lactate felul principal. O porție conține 496 calorii, 59G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chutney de mango, căței de usturoi, cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Cuscus Curry, Pui Curry Cu Cuscus Israelian, și Cuscus cu pui curry și năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul; saut 2 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă stafidele și migdalele; saut 1 minut. Se amestecă 1/4 cană de apă, suc, 1 1/2 linguri chutney, chimen, curry, 1/4 linguriță sare, piper roșu și scorțișoară. Se aduce la fierbere; se amestecă treptat cuscusul.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Transferați amestecul de cuscus într-un castron; se răcește 5 minute. Se amestecă cilantro; pus deoparte.
Feliați fiecare sân pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând pieptul plat.
Așezați fiecare jumătate de sân între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați puiul cu restul de 3/4 linguriță sare și piper negru. Împărțiți amestecul de cuscus în 6 porții egale; lingurați fiecare porție în jos în centrul fiecărei jumătăți de sân, lăsând o margine de 1/2 inch la fiecare capăt. Îndoiți părțile peste umplutură.
Așezați o foaie lungă de 2 picioare de folie de plastic rezistentă pe o suprafață de lucru cu 1 dintre laturile lungi atârnând peste marginea tejghelei cu 2 inci.
Așezați o jumătate de sân umplut, cu cusătura în jos, la capătul cel mai îndepărtat de dvs. și rotiți strâns sânul spre dvs., la modă cu jeleu. Răsuciți capetele în direcții opuse pentru a forma un cilindru. Legați folia de plastic în noduri strânse de jumătatea sânului de la fiecare capăt. Tăiați excesul de folie aproape de nod.
Așezați o a doua foaie lungă de 2 picioare de folie de plastic rezistentă pe suprafața de lucru; așezați pieptul rulat pe folie și repetați procedura. Repetați cu jumătățile de piept de pui rămase.
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un vas mare; adăugați pui. Se fierbe 20 de minute (nu se fierbe), întorcându-se ocazional.
Scoateți din apă și lăsați să stea 10 minute înainte de a desface și tăia în felii groase de 1/2 inch. Completați fiecare porție cu 1 lingură de chutney de mango, dacă doriți.