Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați puiul umplut cu brânză de capră și usturoi. Această rețetă servește 4. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 48G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fettuccine, busuioc, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră cu ierburi, Piept De Pui Prăjit Umplut Cu Brânză De Capră Și Usturoi Proaspăt, și Pui Umplut Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați brânza de capră, 2 linguri de busuioc și usturoiul tocat; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Brânză De Capră
Busuioc
2
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și bateți fiecare jumătate la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Împărțiți amestecul de brânză uniform între jumătățile de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Brânză
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
3
Rulați moda cu jeleu. Introduceți părțile laterale; fixați fiecare rolă cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
4
Încălziți sosul de paste și căței de usturoi întregi într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați pui. Acoperiți și gătiți 25 de minute sau până când puiul este gata.