Pui Tinola
Pui Tinolan este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, felul principal. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, pui, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tinolang Manok (Tinola De Pui), Baby bangus gătit sub presiune (milkfish) a la tinola, și I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și sotati până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bucățile de pui și sosul de pește și gătiți, amestecând, până când puiul este bine acoperit cu ulei, 1 până la 2 minute.
Adăugați 8 căni de apă, ridicați focul și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, adăugând papaya când puiul este aproape fraged, 30 până la 40 de minute în total. Se amestecă frunzele de sili și malunggay, dacă se utilizează. Gatiti pana se incalzeste si se ofileste daca este proaspat. Condimentează cu sos de pește, după gust.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;