Pui Teriyaki Cu Bok Choy
Reteta de pui Teriyaki cu Bok Choy este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru $1.68 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 714 calorii. 63 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de baby bok choy, coapse de pui, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Tăiței de pui Teriyaki, Bok Choy și dovlecei de porumb pentru rețete similare.